OPIS TOKA DEPILACIJE ŠEĆERNOM PASTOM U SALONU

Kao što znate, postoje razne metode uklanjanja neželjenih dlačica sa tela, a mi smo se opredelili da preparat, kojim ćemo pružati uslugu depilacije u salonu lepote STUDIO SMILJA, bude isključivo šećerna pasta. U prethodnom postu upoznali smo vas sa prednostima ovog načina depiliranja, a ako niste pročitali, možete to učiniti klikom na sledeći link šećerna pasta.

Kako bismo vas bliže upoznali sa načinom našeg rada i razbili predrasude o dolasku na depilaciju u kozmetički salon, odlučili smo da vam objasnimo tok depilacije u našem salonu. 

- Naša preporuka je da planirate depilaciju unapred, odnosno, bar dan ili dva ranije da pozovete salon i zakažete vaš termin (kontakt salona) kako bismo bolje organizovali i vaše i naše vreme. Prilikom zakazivanja slobodno recite koju regiju tela želite depilirati, bez ikakvog ustručavanja. Osoba koja vas zakazuje je profesionalna u svom poslu i ta informacija joj je potrebna da bi mogla odrediti koliko vremena da ostavi za vas.

- NAPOMENA: Nikako nemojte nanositi na kožu nikakve preparate pre depilacije (mleko za telo, ulje i slično), jer ćete time otežati posao kozmetičarki i nećete dobiti efekat depilacije kakav bi trebalo. Naša preporuka je da dodjete samo istuširani. 

- Kada dodjete u vaš zakazan termin na depilaciju, kozmetičarka će vas odvesti u prostoriju u kojoj se radi depilacija. 



- Ono što je sledeće, videćete da je krevet za depilaciju spreman za vas, odnosno za svaku mušteriju spreman je čist čaršaf na koji će da legne i čist peškir na jastučiću za glavu. Takodje, ukoliko je u pitanju depilacija nogu, prepona, intimne regije, dobićete i jednokratne gaćice za depilaciju, kao i jednokratni peškir kojim se brišete nakon tuširanja posle depilacije.



jednokratne gaćice i jednokratni peškir
- Kozmetičarka će vas ostaviti par minuta da se raspremite, presvučete i legnete na krevet.

- Zatim sledi depilacija... Ono što je važno reći jeste da kozmetičarka strogo vodi računa o higijeni prostorije, materijala i svojih ruku u toku depilacije. Za svaku mušteriju uzima čiste jednokratne rukavice i na kraju svake depilacije baca ih zajedno sa iskorišćenom šećernom pastom.


- Šećernu pastu i nanosimo i skidamo čistom špatulom radi što boljeg i bržeg efekta. 

- Kozmetičarka će vas namestiti u najbolji položaj kako bi depilacija bila prijatnija i koža što zategnutija da biste manje osetili bol. 

- Ukoliko je u pitanju depilacija intimne regije, nemojte se ustručavati, jer osoba koja vas depilira radi profesionalno svoj posao i za to je obučena. Takodje imamo poseban način rada, jer ostajete u gaćicama, bez obzira što se radi brazilska depilacija. Sve neželjene dlačice će biti počupane, a vi nećete osetiti nikakvu neprijatnost. Posebno smo hteli ovo napomenuti, jer postoji mnogo predrasuda kada je reć o brazilskoj depilaciji. U većini salona ne dobijate jednokratne gaćice i imaju drugačiji način rada, što obeshrabruje žene da koriste ovu uslugu i pribegavaju drugim načinima depilacije, što je najčešće brijanje. Zbog osećaja stida, srama, mišljenja da će doživeti neprijatnost, odustaju od dolaska na depilaciju.


- Mnogo žena ima problem sa neželjenim dlačicama na području intimne regije... Pod uticajem hormona ili zbog brijanja, dlačice na preponama budu mnogo više rasprostranjene, maltene do pola butina i mogu da budu jako tamne i čvrste. Takodje, postoji problem i sa dlačicama na zadnjici, koje takodje mogu obuhvatiti ceo sedalni deo i čak vam zadavati brige sa uraslim dlačicama i bubuljicama. Nemojte se zbog toga osećati manje vredno ili manje sexy, kada takav problem može da se reši za manje od pola sata. Tu smo da vam pomognemo. 



- Kao što je poznato, šećerna pasta se otapa u vodi, tako da na kraju depilacije nije potrebna posebna procedura skidanja ostataka preparata, već se jednostavno istuširate i iskoristite onaj jednokratni peškir sa početka priče. Tuš kabina je na raspolaganju odmah pored sobe za depilaciju, tako da je vaša privatnost u svakom slučaju zagarantovana. 


- Nakon depilacije i tuširanja, možete samo biti ponosni na svoju kožu, koja će biti meka i glatka poput svile. Zaista nije prazna priča, jedino šećerna pasta vam može doneti ovakav efekat. 



Nadam se da smo vam približili priču o depilaciji šećernom pastom u našem salonu, a ako imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. 

Depilaciju šećernom pastom preporučujemo kako ženama, tako i muškarcima. Cenovnik, kao i spisak regija koje depiliramo, možete pogledati ovde. 

STUDIO SMILJA

Коментари

Популарни постови са овог блога

DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM

HIGIJENSKI TRETMAN LICA - PURE BABOR