SPA MANIKIR U SALONU


Ruke su izložene pogledima, pa im je s` toga potrebna adekvatna nega kako bi u svakom momentu izgledale savršeno. Pravo rešenje za negu ruku jeste SPA manikir uradjen kvalitetnom kozmetikom i na pravilan način izveden! Ovo je tretman koji na efikasan, brz i uspešan način dubinski hrani kožu i hidrira je, rešava problem sa zanokticama, te koži vraća stari sjaj. Razni štetni uticaji, kao što su voda, hladnoća, hemijska sredstva... čine kožu na rukama grubom, hrapavom, ispucalom... 

Tretman SPA manikir započinjemo dezinfekcijom vaših ruku, zatim se ukloni lak sa noktiju (ukoliko ga imate), uklonimo svu nečistoću sredstvom namenjenim za to, a zatim se ruke potapaju u toplu kupku.



Preparati koje koristimo su provereno dobrog kvaliteta. Jedan od brendova sa kojim radimo jeste američki brend CND (Creativ nail design), koji je apsolutni lider na tržištu u oblasti profesionalne nege noktiju, ruku i stopala. 


Kao što je pomenuto, sledi potapanje ruku u toplu kupku u koju je dodata CND so sa citrusima ili neka druga, po vašem izboru. Divan miris ovih preparata čini tretman još ugodnijim. Sledeći korak jeste piling ruku kako bismo skinuli odumrle stanice kože i zaostale nečistoće. Nakon toga, nanosi se hranljiva maska na ruke, koja osvežava kožu mešavinom meda i limete. Koža ruku postaje hidrirana, nahranjena i blistava.


Parafinska rukavica je ta koja zauzima značajno mesto u toku ovog tretmana! Naime, kada smo naneli hranljivu masku na kožu, ruke se potapaju u topli parafin, nakon čega se pakuju u nailonske navlake i stavljaju u tople masažne rukavice. Parafin omogućava da se aktivni sastojci nanesene maske bolje apsorbuju u kožu. Ovako upakovane ruke držimo 15 minuta. Rukavice drže parafin toplim, ujedno masiraju i stvaraju osećaj prijatnosti. Koža je omekšana, otvaraju se pore, aktivni sastojci maske i parafina prodiru u dubinske slojeve kože, podstiče se regeneracija iste i stvara se tonizirajući efekat.





Preostalo je još da se skinu masažne rukavice i parafin, nakon čega dolazi sredjivanje zanoktica i noktiju i na samom kraju masaža ruku hranljivim losionom. koji zadržava vlagu u koži. Koža postaje hidrirana i mirisna. Nakon ovog možete nokte ostaviti takvim kakvi jesu, nalakirati ih, staviti gel-lak ili šel-lak ili uraditi izlivanje noktiju. Izbor je vaš!






SPA manikir prija svakom, pogotovo osobama sa suvom, ispucalom kožom, onima koji imaju zanoktice, kao i onima koji su često u kontaktu sa vodom, nekim hemijskim sredstvima ili su izloženi vetru i suncu.




Коментари

Популарни постови са овог блога

OPIS TOKA DEPILACIJE ŠEĆERNOM PASTOM U SALONU

HIGIJENSKI TRETMAN LICA - PURE BABOR

DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM